Hlavní navigace

Acer s novým notebookem TravelMate X3

16. 7. 2016

Sdílet

První z představené řady, 14" TravelMate X349, je vybaven celohliníkovým šasi s broušeným kovovým povrchem, hmotností 1,53 kg a tloušťkou méně než 18 mm. Je osazen procesorem Intel Core šesté generace, až 8 GB paměti DDR4 a až 512GB SSD.

Přináší až desetihodinovou výdrž na baterii, je dodáván s operačním systémem Windows 10 Pro.

Displej má 14´´, podporuje rozlišení Full HD (1 920 × 1 080 px) a využívá technologii IPS. Kromě toho lze víko otevřít zcela naplocho do úhlu 180°, což se hodí například v případě, kdy je zapotřebí prezentovat obsah v malých diskuzních skupinách. TravelMate X349 se může také pochlubit LED podsvícením klávesnice.

TravelMate X349 je certifikován pro Skype for Business, s 720p HDR webovou kamerou pro videokonference, je také vybaven rychlým rozhraním USB typ C pro připojení k dokovací stanici Acer USB typ C Dock (prodává se samostatně). Ta pak umožňuje připojení až dvou 4K monitorů a poskytuje napájení i možnost připojení různých periferií prostřednictvím jediného kabelu.

Integrovaný snímač otisků prstů podporuje Windows Hello pro rychlé a bezpečné přihlašování a odemykání zařízení pouhým dotykem. Také je vybaven čipem Trusted Platform Module (TPM) 2.0 pro vyšší zabezpečení celé platformy – poskytuje hardwarovou ochranu hesel a šifrovacích klíčů. TravelMate X349 má předinstalovánu sadu nástrojů Acer ProShield Manager pro správu, zabezpečení a ochranu citlivých dat.

Notebook TravelMate X349 bude v oblasti EMEA k dispozici v září za cenu od 19 990 Kč/727 Euro s daní. 

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?