Hlavní navigace

Acer uvádí miniaturní Pikoprojektor C112 Pico

15. 3. 2011

Sdílet

C112 je dodáván s volitelnou externí baterií, která dosahuje až dvouhodinové výdrže. Pro prácí stačí připojit USB flash disk a pak lze sledovat multimédia na velké ploše díky funkcím USB Slide Show a USB multimédia. K integrovanému portu USB projektoru C112 lze samozřejmě také připojit laptop a ihned promítat snímky, videa či prezentace díky funkci Display over USB. Technologie Acer SmartFormat podporuje více formátů obrazu, a tedy zbavuje uživatele starostí s nastavením acer c112rozlišení notebooku.

Obraz lze sledovat na promítací ploše velikosti od 38 cm (15") do 254 cm (100"). Kontrast obrazu je 1000:1, pikoprojektor podporuje rozlišení WVGA (854x480) a nativní formát 16:9. Pro ozvučení může posloužit i vestavěný reproduktor.

Pikoprojektor C112 váží 220 gramů a měří jen 137x91,5 mm, takže klade důraz na snadnou přenositelnost. Ovládací panel umístěný na horní ploše projektoru pro jednodušší ovládání.

Nový pikoprojektor Acer C112 spojuje technologii DLP s technologií LED lampy a tím dosahuje podle výrobce vyšší kvality obrazu. LED technologie se vyznačuje několika zásadními přednostmi ve srovnání s běžnými lampami. V podstatě není ani nutné LED lampu měnit, protože její životnost dosahuje až 20 000 hodin a k její odolnosti navíc přispívá skutečnost, že nevyužívá citlivá vlákna ani skleněnou baňku.  Spojení technologie LED lampy s technologií DLP má zajistit vyšší sytost  barev a lepší  kontrast. LED lampy dále neobsahují toxické látky, jako např. rtuť či halogenové plyny, a ve srovnání s běžnými lampami mohou snížit spotřebu až o 30 %.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?