Hlavní navigace

AirLive nabízí bezdrátový dongle 802.11 b/g/n do projektoru AirVideo-100v2

9. 2. 2012

Sdílet

AirVideo-100 v2.1Hlavním rysem AirVideo-100v2 je možnost upgradovat každý projektor okamžitě na bezdrátový (Wi-Fi). AirLive AirVideo-100v2 plně maximalizuje hodnotu stávajících síťových zařízení a projektoru. Podporuje standardy 802.11 b/g/n a je kompatibilní s VGA projektory nebo LCD TV.

 

AirLive AirVideo-100v2 přináší vysokorychlostní bezdrátovou projekci, a tak umožňuje uživateli snadno sdílet multimediální prezentace na velké obrazovce nebo projekčním plátně bez jakýchkoli kabelů. Také je velmi snadné ho nainstalovat buď stažením WPS klientského software z webových stránek, nebo použitím funkce Plug & View okamžitě.

 

AirLive AirVideo-100v2 umožňuje promítat na jedné obrazovce nebo plátně obsah až ze 4 počítačů, což je velmi užitečné například pro srovnání různých grafů a tím zvýšit produktivitu pracovního setkání.

 

Tento produkt podporuje i Smartphony a tablety s pomocí utility MobiShow, která umožní přenos mobilní obrazovky na plátno, a tak může přehrávat fotky a soubory PTG pro prezentace.

 

Více informací o tomto produktu naleznete na webu výrobce (anglicky)


Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?