Hlavní navigace

AOC představuje monitor napájený přes USB

1. 7. 2011

Sdílet

Nový e2252Fwu se podle výrobce hodí pro obchodní účely stejně jako pro zábavu. Jedná se o 21,5" model s širokoúhlým displejem a odezvou 4 milisekundy, s rozlišením 1920 x 1080 pixelů (plné HD rozlišení) a velikostí displeje 54,6 cm s černým designem a s LED podsvícením.

Monitor e2251Fwu od firmy AOC je charakterizovaný svou USB funkcí bez adaptéru, která mu umožňuje přijímat napájení i signál jediným USB kabelem. Tímto způsobem lze připojit i další displeje nebo jiná zařízení, jako jsou přenosné počítače - AOC e2252Fwunotebooky, netbooky a tabletové PC.

Díky přijatelným hodnotám kontrastu (1 000:1) a jasu (200 cd/m²) a rychlé odezvě tento model poskytuje podle výrobce dostatečnou kvalitu zobrazení pro běžné použití.  

Po odpojení stojanu se tento monitor AOC pak přemění na digitální fotorámeček nebo prezentační displej. Díky jeho minimální hmotnosti lze e2251Fwu i přenášet, zatímco široký displej a širokoúhlé sledování umožňují mnoha divákům sledovat velké snímky. Lze jej uložit na konferenční stolek pro sledování snímků z dovolené s přáteli nebo pro sledování filmu. A lze jej snadno odnést na schůzi k zákazníkovi kvůli efektní prezentaci.

Díky technologii LED podsvícení, která je charakterizována úsporou elektrické energie, tento model šetří více než 50 % energie ve srovnání s klasickými CCFL panely, a na základě toho zcela splňuje aktuální standardy na ochranu životního prostředí, jako je Energy Star a Epeat. Kromě toho platí, že monitor AOC e2251Fwu je vyroben zcela bez použití rtuti. Na trh bude uveden podle výrobce na konci srpna 2011. Maloobchodní ceny dosud nebyly určeny.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?