Hlavní navigace

Appliance pro zálohování a deduplikaci uvedl v Česku Symantec

25. 10. 2012

Sdílet

Symantec podle svých představitelů nabízí jediné řešení  pro backup a deduplikaci, které by jinak uživatelé museli řešit až sedmi různými produkty pro ochranu virtuálních a fyzických prostředí.

NetBackup 5220 zahrnuje mimo jiné komponenty jako  NetBackup Accelerator (pomáhá zmenšit velké zálohy do menších zálohovacích oken a poskytuje plnou zálohu s rychlým přírůstkovým zálohováním), Replication Director  (přináší rychlé snapshoty a obnovitelné zálohy pro ochranu velkých objemů dat a virtuálních strojů), V-Ray (jedno zařízení chrání až 3000 virtuálních VMware strojů a zároveň umožňuje rychlé obnovení souborů nebo obnovu image disku), Auto Image Replication (dovoluje obnovu po havárii přes síť kombinací deduplikace s replikací).

Novinka též zabezpečí data před útoky nultého dne a interním hrozbám a je optimalizována i pro provoz v rozlehlých sítích WEAN, kde je vysoká latence.

Backup Exec 3600 je optimalizovaný i pro malé a střední firmy, takže organizace mohou jednoduše zálohovat, aniž by musely být specialisty na zálohování. Díky podpoře technologie V-Ray sjednocuje virtuální a fyzické zálohy VMwaru, Hyper-V a fyzických hostitelských strojů za běhu, takže uživatelé mohou obnovit virtuální stroje, aplikace, databáze, soubory, složky a dokonce i granulární objekty během několika sekund.

Produkt nabízí i zálohování typu Backup-to-Virtual (B2V) a Physical-to-Virtual (P2V), takže uživatelé mohou při selhání systémů vše obnovit do hostitelských systémů VMware nebo Hyper-V. Díky deduplikaci pak lze snížit množství uložených dat až o 90 procent.

„Nová hardwarová zařízení kombinují zálohovací software, servery, datová úložiště a deduplikaci v jediném řešení. Obě naše hardwarová zařízení poskytují zákazníkům all-in-one platformy, které centralizují zálohování pro fyzická a virtuální prostředí a maximalizují výkon díky ​​end-to-end deduplikaci. Zařízení jsou navíc předkonfigurovaná,“ říká Deepak Mohan, senior vice president, Information Management Group, Symantec.“

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?