Hlavní navigace

Arrow spouští program na podporu internetu věcí

17. 8. 2017

Sdílet

Prostřednictvím programu IoT Innovator Program umožní společnost Arrow distribuční komunitě a poskytovatelům řešení IoT využívat její technologické a tržní pozice v oblasti IoT a rovněž i další služby, které Arrow poskytuje.

Za účelem podpory programu a akcelerace rozvoje trhu IoT navíc Arrow tvoří zvláštní sady řešení pro IoT s novými specializovanými poskytovateli řešení IoT, kteří již jsou etablovaní v klíčových vertikálních segmentech trhu IoT: chytrá města (smart cities), průmyslový IoT, zdravotnictví a automobilový průmysl/doprava.

Klíčovým prvkem programu IoT Innovator Program je propojení partnerů zapojených do tohoto programu a projektů IoT generovaných prostřednictvím společnosti Arrow v oblasti senzorů a konektivity.

„Náš program IoT Innovator odstartuje nejrozsáhlejší iniciativu na podporu distribuce v rámci složitého a náročného prostředí segmentu IoT“, říká Eric Nowak, prezident Enterprise Computing Solutions, Arrow EMEA.

Obchodní partneři získají na základě účasti v programu IoT Innovator Program společnosti Arrow řadu přínosů, například:

  • Přístup k speciálním sadám řešení pro IoT zahrnujícím senzory, konektivitu, cloud, analytiku, bezpečnost, IT infrastrukturu a řízené služby včetně služby likvidace po uplynutí životnosti produktů.
  • Certifikaci formou akreditace partnerství Arrow Things Evolved Partner.
  • Možnost obchodního vyhodnocování s prodejním týmem IoT společnosti Arrow.
  • Školení a marketingovou expertizu v oblasti IoT.  
Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?