Hlavní navigace

AuditPro 7 je nově uzpůsoben i menším firmám, navíc nabízí i vnitřní inteligenci

16. 3. 2011

Sdílet

Zatímco dříve byli s programem schopni pracovat pouze správci sítí a kvalifikovaný IT personál, novinka podle výrobce představuje efektivní nástroj, se kterým mohou pracovat a spravovat jej přímo manažeři firem mimo okruh IT odborníků. Cenná data o provozu firmy ve formě jasných a graficky propracovaných reportů jsou tak přístupná i společnostem ze segmentu malých firem, a to už od velikosti deseti osobních počítačů.

Dodavatel také zdůrazňuje, že robustnost aplikace umožňující nasazení ve firmách, v nichž je například v chodu i více než deset tisíc PC, zůstává zachována.

„Instalační wizzard  používá vlastní ,inteligenci‛ a nastaví optimální fungování s ohledem na prostředí zákazníkovy sítě. Nasadit AuditPro tak zvládne v podstatě i laik. Pro ty, kteří chtějí podrobně definovat každý krok implementace, je samozřejmě možné nastavit takzvaný ruční režim, ale domníváme se, že v 90 % případů k tomu nedojde a instalace proběhne naprosto typizovaně,“ vysvětluje Martin Hnízdil, marketingový manažer firmy truconneXion.

Navíc: některá obecně uznávaná schémata řešení v podniku, například ISO 19770 na řešení problematiky SAM, jsou přímo součástí AuditPro 7. Není proto potřeba jako doposud dlouze plánovat, co vše je třeba udělat, aby firma byla ISO kompatibilní. Program obsahuje přímo kompletní výčet kroků, které je třeba zabezpečit, aby byla certifikována. Ty úkony, které jdou uvnitř organizace automatizovat, samostatně vyřeší – například čtvrtletní report stavu softwaru.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?