Hlavní navigace

Avast uvedl na trh edice 2016 svých bezpečnostních řešení

6. 11. 2015

Sdílet

Avast 2016 přináší také rychlejší instalaci, zjednodušené uživatelské rozhraní a plnou kompatibilitu s Windows 10.  

Hesla Avast představuje o multiplatformní řešení, které umožňuje synchronizovat všechna hesla napříč všemi zařízeními, včetně zařízení Android a iOS, dále umožňuje zkontrolovat úroveň bezpečnosti nastavených hesel a smazat všechna hesla uložená v internetovém prohlížeči.

Funkce Hesla Avast také umí uživatele upozornit na ztrátu ověřovacích údajů v případě úniku dat.  

 

Novinky Avast 2016 pro PC podle dodavatele:

  • Hesla Avast — Tento správce hesel automaticky generuje silná hesla, která si uživatelé nemusí pamatovat — uživatelé si nastaví a zapamatují pouze jedno hlavní heslo, které jim umožní přístup ke všem ostatním heslům. Je dostupné ve všech verzích Avast 2016 pro PC, Android a iOS, podle výrobce bude brzy k dispozici i pro Mac.
  • Prohlížeč SafeZone — Izoluje všechny webové stránky týkající se on-line nakupování, bankovních převodů a finančních operací do „chráněného prostoru“, ve kterém otevírá i veškeré podezřelé webové stránky. SafeZone funguje zároveň i jako rozšíření prohlížeče, který nejen že blokuje nechtěné reklamy (díky vestavěnému Ad Blockeru), ale také umožňuje rychlejší načítání webových stránek. Pomocí další funkce rozšíření prohlížeče nazvané Do-Not-Track se mohou uživatelé dozvědět, které firmy sledují jejich chování na internetu a mohou se tak rozhodnout, kterým z nich toto povolí a kterým ne. SafeZone je součástí prémiových verzí produktů Avast 2016.
  • Vylepšená funkce Zabezpečení domácí sítě — Tato funkce nově odhalí dalších 12 typů zranitelností domácího routeru. Jedním kliknutím tak umožní zkontrolovat celou domácí síť včetně tiskáren, síťových disků a routeru.
Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?