Hlavní navigace

Barevné multifunkce A4 má Canon

1. 4. 2014

Sdílet

Nabízejí tisk až 35 barevných stran za minutu, přičemž zásobníky papíru pojmou až 2 300 listů. Navíc disponují škálovatelnými bezpečnostními funkcemi  -- jde třeba o ověřování uživatelů nebo o sofistikovaná řešení DLP zabraňující úniku citlivých dat.

Díky funkci Universal Login Manager (ULM) mohou i menší organizace využít pokročilé řízení přístupu a podrobný reporting, a to bez nutnosti vlastního serveru. Například je k dispozici kompletní přehled o využívání jednotlivých zařízení i o nákladech na jednotlivé uživatele, kterým lze nastavovat individuální omezení.

Organizace tak mohou personalizovat jak úroveň zabezpečení, tak i kontrolu nad výdaji. Zákazníci s náročnějším produkčním prostředím mohou využít i integrované řešení správy tisku i skenování uniFlow, které umožňuje centralizovaný management výstupů i zařízení. Tak lze například vynucovat směrování výstupů na bázi pravidel.

Nová řada nabízí i vzdálenou aktualizaci multifunkčních zařízení a diagnostiku --  k dispozici je na požádání i podpora vzdálené správy či objednávaní tonerů, která výrazně minimalizuje starosti jednotlivých oddělení se spotřebním materiálem. Přínosem je i nativní podpora oborových standardů typu Adobe PostScript, která umožňuje integraci do existujících prostředí IT.

Spotřeba nových zařízení nepřekračuje v režimu spánku 1 watt. Na trhu v Česku se objeví v průběhu června 2014.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?