Hlavní navigace

Canon inovuje řadu Pixma

18. 7. 2016

Sdílet

Zařízení Pixma MG3050 i Pixma MG2550S využívají hybridní inkoustový systém značky Canon, který tiskne současně pomocí pigmentových inkoustů i inkoustů na bázi barviva. To prý vylepšuje jak fotografie, tak i dokumenty.

Pixma MG3050 umožňuje díky Wi-Fi konektivitě a aplikaci Canon Print bezdrátově tisknout z notebooků, osobních počítačů, chytrých telefonů i tabletů. Nechybí ani podpora cloudového tisku, s nímž mohou uživatelé dokumenty a fotografie tisknout, i když jsou mimo domov, a to ze služeb a sociálních sítí jako Instagram, Facebook, Google Drive apod.

Režim přístupového bodu zase umožňuje rychlé připojení ostatních zařízení v domácnosti a bezdrátové využití tiskáren bez nutnosti být na stejné Wi-Fi síti. Při nedostatku času uživatelé určitě ocení i možnost přímého skenování do mobilních zařízení, díky kterému mají prakticky okamžitý přístup k dokumentům v elektronické podobě.

Součástí Pixma MG3050 a Pixma MG2550S je i aplikace My Image Garden pro osobní počítače a počítače Mac. Tento software umožňuje spravovat všechny fotografie v rámci jednoho umístění a následně z nich automaticky vytvářet obrazové kolekce. 

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?