Hlavní navigace

CoolPeople nabízí zdarma kurzy pro IT specialisty

18. 5. 2011

Sdílet

Díky nabídce bezplatných kurzů se IT pracovníci mohou zdarma vyškolit v nejžádánějších oblastech a dostat se tak k zajímavějším projektům a mnohonásobně vyšším platům. Odborné kurzy jsou určené všem OSVČ začínajícím i profesionálním IT pracovníkům, kteří si mohou vybrat tři z celkem deseti odborných kurzů. Jednotlivé kurzy jsou sestaveny tak, aby účastník získal potřebné znalosti a praktické dovednosti bez ztráty času s dále nevyužitelnou teorií. Po úspěšném absolvování kurzu má být odborník plně připraven nastoupit na projekt dané IT oblasti.

Kurzy sestavené s ohledem na aktuální trendy a požadavky klientů zahrnují tato témata:
1. Vývoj v prostředí Microsoft .Net
2. Vývoj v prostředí Java
3. Vývoj v prostředí Oracle PL/SQL, základy administrace
4. Implementace a customizace CRM
5. Vývoj aplikací v prostředí Microsoft SharePoint, základy administrace
6. Analýza a návrh software, základy jazyka UML, základy nástrojů pro návrh SW
7. Datové sklady, Reporting, Business Intelligence, základy nástrojů pro DWH/BI
8. Projektový management, základy nástrojů pro projektový management
9. Testování a řízení kvality software, základy nástrojů pro testing
10. Systémová a aplikační integrace, základy nástrojů pro integraci

Kurzy budou probíhat formou „b-Learningu“:  kombinací e-Learningu a osobních konzultací, což dává účastníkům dostatečnou časovou flexibilitu. Forma výuky kombinuje prezentaci učebních textů s detailním audio výkladem. Kurz pojme 40-60 hodin čistého studijního času. Na konci kurzu absolvují účastníci test, po jehož úspěšném složení obdrží certifikát o absolvování kurzu. Kurzy jsou navíc dostupné i všem odborníkům, kteří nejsou OSVČ, ti jen pak nemají přístup ke konzultacím s lektory.

Kurzy mají kapacitu 500 osob, každý z účastníků si může vybrat až tři z nabízených témat, celkem tedy 1500 kurzů.

Spuštěním odborných kurzů chce CoolPeople podle svých zástupců nejen pomoci oživit lokální trh IT specialistů, čímž prakticky nepřímo pomůže také konkurenci, ale projekt chápe také jako zvýšení přidané hodnoty svým klientům i IT odborníkům, která spočívá v širokém portfoliu IT odborníků s nejlepším poměrem ceny/výkon a kvality služeb, jenž jsou založené na propracovaných procesech.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?