Hlavní navigace

Zdigitalizujte si pracovní procesy v rizikových sektorech

17. 2. 2017

Sdílet

Bio-Nexus se zaměřuje celkem na tři oblasti podnikání: letectví, záchranné zdravotnické složky, včetně těch armádních, a spedici, logistiku a údržbu.

Nové nástroje Bio-Nexusu pomáhají zefektivnit procesy v odvětvích, ve kterých se běžně pracuje pod tlakem a kde se maximální důraz klade na správnost všech procesů,“ říká Zdeněk Honek, obchodní ředitel společnosti DataSpring.

DataSpring nabízí také produkty Bio-Nexus Medical určené k zefektivnění procesů záchranných zdravotnických týmů. Tato řešení podle dodavatele zvyšují díky mobilním pracovním stanicím (chytrý telefon nebo tablet) akceschopnost záchranářů, pomáhají zefektivnit předávání informací o pacientech a umožňuje koordinaci všech článků zdravotního systému bez zbytečného papírování.

Záchranáři mohou využívat mobilní řešení, díky němuž lze sdílet a nahrávat obraz a zvuk z místa zásahu anebo se spojit s cílovou nemocnicí ještě před příjezdem záchranářů.

Obrovskou výhodou je nejen možnost přizpůsobit tyto systémy na míru konkrétní společnosti, ale
i hardwarová nenáročnost, která je v souladu s běžnou vybaveností týmů. Systém funguje na smartphonech s operačními systémy Android i iOS, noteboocích i tabletech, a to i off-line
,“ vysvětluje Honek.

Kromě systémů určených primárně pro zdravotnictví bude DataSpring nabízet také software pro mobilní stanice společností zaměřených na letecký průmysl, spedici, logistiku a údržbu.

Mobilní platforma Aero-Nexus je určena pracovním četám letecké provozní údržby a poskytovatelům služeb MRO (maintenance, repair, operations), Care-Nexus zase nabízí řešení prostředí provozní údržby, kdy s nasazením mobilních pracovních stanic snižuje využívání papírové dokumentace. Platforma je kompatibilní vedle mobilů a tabletů i s veškerými stávajícími systémy MRO.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?