Hlavní navigace

Digitální platforma ZygoIt propojuje IT profesionály a firmy napřímo

7. 12. 2016

Sdílet

IT profesionálové mohou nyní díky aplikaci ZygoIt nabízet své odborné dovednosti a volnou kapacitou firmám, které potřebují odborníky pro práci na svých projektech.

„Aplikace funguje v podstatě jako tržiště. Potkávají se zde odborníci s nabídkou svých zkušeností a firmy, které pro své projekty poptávají šikovné IT specialisty. Díky tomu, že dochází k přímému spojení, je cena práce očištěna o náklady mnoha článků zprostředkovatelského řetězce. Registrace do ZygoIt je navíc zdarma,“ říká Radoslav Schmidt, zakladatel projektu ZygoIt.

Cílem ZygoIt je vybudovat komunitu IT profesionálů skrze službu, která zjednoduší programátorům, vývojářům, správcům sítí a dalším IT specialistům prodávat svou práci. ZygoIt využívá aktuálního trendu sdílení kapacit podobně jako nejznámější zahraniční startupy.

Po registraci do platformy si jen nastaví podmínky, za kterých chtějí spolupracovat. Dojde-li k uzavření spolupráce mezi firmou a odborníkem, náleží společnosti ZygoIt provize ve výši 10 % z ceny dané zakázky. Polovina z prostředků, které ZygoIt takto získá, půjde na vzdělávací projekty pro IT specialisty využívající služeb aplikace. 

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality