Hlavní navigace

Dva bonusy pro Samsung

16. 1. 2018

Sdílet

Společnost mophie, výrobce nejprodávanější americké značky nabíjecích pouzder a krytů k mobilním telefonům, představila pouzdro juice pack pro Samsung Galaxy Note8, které rozšiřuje řadu bezdrátových nabíjecích kompatibilních pouzder určených pro nejnovější vlajkové zařízení společnosti Samsung.

Produkt funguje se všemi bezdrátovými příslušenstvími mophie charge force a s dalšími systémy Qi pro bezdrátové nabíjení.

Nabíjecí pouzdro mophie juice pack pro Galaxy Note8 je vybaveno integrovanou nabíjecí baterií o kapacitě 2 950 mAh, která zajistí energii pro hovory v celkové délce 36 hodin.

Mezi další funkce patří integrované magnety, které přidržují telefon na místě, když se při kontaktu zahájí nabíjení, ochranu před nárazem prostřednictvím interních pogumovaných podložek a zvýšená ochrana proti poškrábání a popraskání displeje.

Pouzdro mophie juice pack pro Samsung Galaxy Note8 stojí 99,95 EUR a je k dispozici na webu výrobce.

Další novinkou k mobilům této značky je Samsung Mobile Care, nové pojištění proti náhodnému poškození pro vybrané mobilní telefony značky Samsung. Pojištění se sjednává na dva roky přímo při koupi mobilního telefonu nebo do 30 dnů od nákupu. Pojistné je stanoveno na 3 399 Kč jednorázově nebo 159 Kč měsíčně.

Telefony v rámci služby Samsung Mobile Care budou opravovat vždy jen autorizovaní technici Samsung za použití originálních dílů. Využitím autorizovaných servisních středisek Samsungu také znamená, že zákazník opravou neriskuje ztrátu standardní záruky na výrobek. Zákazník bude mít během opravy v autorizovaném servisním centru rovněž možnost využít odborných konzultací v celé šíři produktového portfolia, které poskytují proškolení experti zákaznických center.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality