Hlavní navigace

EET zdarma? K dispozici je už i bezplatná webová aplikace

4. 1. 2017

Sdílet

K dispozici jsou ale i rozšířené verze produktu, které nabízí řadu dalších funkcí, jako jsou správa pracovní doby, skladové hospodářství a inventury, automatické denní uzávěrky nebo rozhraní pro čtečky čárových kódů.

Pokladní systém helloCash přináší základní EET řešení zdarma podle výrobce jako jediný na trhu. Je uživatelsky jednoduchý a navržený pro potřeby podnikatelů. Produkt splňuje všechny zákonné požadavky. Systém je již v provozu například v Rakousku.

 „Náš systém je k dispozici ihned každému, kdo má připojení k internetu, třeba i mobilní. Uživatelé nemusí utrácet za žádný specializovaný hardware. Využít jej může snadno například
i živnostník, který za zákazníky cestuje,“ říká Anna Zálešáková, zakladatelka helloCash.

helloCash nabízí tři verze odstupňované podle funkčního vybavení. Bezpečnost zajišťuje vícenásobná ochrana dat a šifrování při přenosu. Nechybí pokladní kniha s chronologickým řazením, adresář zákazníků, import a export dat například pro daňového poradce nebo podpora různých způsobů platby.

Navíc pokladnu si jde přizpůsobit podle specifik svého oboru. Poskytovatel vedle obecného nastavení nabízí také již hotovou variantu pro gastronomické provozy.

 

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?