Hlavní navigace

Eset expanduje v západní Evropě, otevírá pobočku ve Velké Británii

3. 3. 2016

Sdílet

Otevření vlastní obchodní a distribuční pobočky ve Velké Británii navazuje na dlouholetou spolupráci s partnerskou společností DESlock. Společnost Eset provedla akvizici tohoto dodavatele šifrovacích řešení v roce 2015 a rozšířila tak své technologické portfolio.

„Věříme, že spojení lokálního týmu Eset UK s našimi globálními schopnostmi, know-how a zkušenostmi vytvoří dokonalou kombinaci, díky které posílíme naši pozici na britském trhu,“ říká Richard Marko, generální ředitel společnosti Eset. Dodavatel bezpečnostních řešení působí ve Velké Británii prostřednictvím partnerské společnosti DESlock přes deset let.

Pobočku Eset UK se sídlem v Bournemouthu na jihu Anglie povede obchodní a marketingový ředitel společnosti Eset pro region EMEA Miroslav Mikuš. Všichni zaměstnanci bývalého exkluzivního partnera se stávají zaměstnanci společnosti Eset. Ta očekává, že během následujících pěti let by se měl její tým ve Velké Británii přinejmenším zdvojnásobit.

„S týmem ve Velké Británii jsme zejména v posledních letech velmi úzce spolupracovali a velice nás těší, že můžeme tuto spolupráci posunout ještě dále, aby se značka bezpečnostních řešení od společnosti Eset stala atraktivnější jak pro domácnosti, tak pro firmy a běžné uživatele. Výhledově bychom se chtěli dostat mezi tři největší prodejce bezpečnostních řešení pro IT ve Velké Británii,“ říká Mikuš.

„Během prvního roku existence nové pobočky se zaměříme na rozšíření týmu, co nejkvalitnější technologickou podporu a komunikaci s prodejci, abychom v dlouhodobém horizontu optimalizovali naši partnerskou síť ve Velké Británii,” dodává Mikuš.

Vznik samostatné pobočky ve Velké Británii je součástí dlouhodobé strategie společnosti. Jejím cílem je posilovat pozici na tomto nejdůležitějším trhu s bezpečnostními řešeními pro IT v rámci regionu EMEA, aby si v prodejích i nadále udržela dvouciferný meziroční růst.

V Evropské unii provozuje Eset již osm poboček a výzkumných a vývojových center. Otevření britské pobočky následuje po zřízení zastoupení společnosti Eset v Německu, ke kterému došlo v roce 2013. 

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?