Hlavní navigace

Eset nabízí ochranu pro Exchange i nejnovější SharePoint

29. 3. 2013

Sdílet

Varianta 4.5 podle výrobce chrání firemní e–mailové schránky a současně nabízí i plnohodnotnou ochranu pro servery. Dokáže precizně skenovat e–maily uvnitř databáze Exchange, a tím zajistit ochranu před e–mailovými hrozbami na úrovni vstupních e–mailových bran. Produkt využívá antispamového jádra s vylepšenou schopností detekce, zatímco antispamová nastavení jsou nyní plně integrována v grafickém uživatelském rozhraní.

Jednou z hlavních výhod je prý detekce skutečného typu souboru, která je začleněna do pravidel skenování a vylepšený proces instalace, zjednodušující migraci stávajících uživatelů na novější verze produktu. S touto detekcí může administrátor firemní sítě důsledně vynucovat podnikové směrnice pro specifický obsah e–mailových příloh.

Instalační program podporuje převod nastavení z předchozích verzí (v4.2 a v4.3), zatímco příkazový řádek eShell umožňuje administrátorům spouštět skripty a vytvářet nebo upravovat konfigurace. Správce je schopen sledovat výkon serveru v reálném čase, a může tak zabránit problémům v případě nečekaných výpadků serveru.

Eset nabízí zabezpečení i pro SharePoint – Security pro MS SharePoint Server je však zatím jen ve verzi Release Candidate. Produkt umožní firmám využívajícím nejznámější software pro správu dokumentů a intranetového obsahu ochránit svá citlivá data a aktiva uložená v databázích.

Eset je tak podle svých slov prvním výrobcem bezpečnostního softwaru, který přináší ochranu uživatelům produktu Microsoft Sharepoint Server 2013.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?