Hlavní navigace

Hodinky Samsung Gear S2 míří do Česka

6. 10. 2015

Sdílet

Samsung Gear S2 budou na českém trhu dostupné ve sportovní a v elegantní verzi classic, a to v první polovině listopadu. 

Ciferník hodinek Samsung Gear S2 je tenký 11,4 mm. Aplikace speciálně upravené pro kruhové rozhraní jsou na 1,2palcovém AMOLED displeji s rozlišením 360 x 360 (302 ppi) zřetelně viditelné. O plynulý výkon se stará operační systém Tizen, optimalizovaný 1GHz dvoujádrový procesor a 512MB paměť RAM. Aby se hodinky nabily, stačí je položit na bezdrátovou dokovací stanici, která je součástí balení. Standardní výdrž baterie je 2–3 dny.

Samsung Gear S2 se ovládají pomocí otočné lunety a tlačítek Home a Back. Nové fitness funkce hodinek Samsung Gear S2 pomáhají udržet dobrou fyzickou kondici. Díky 24hodinovému záznamu denních činností a motivačním upomínkám mají majitelé hodinek neustálý přehled o svých aktivitách. Další  funkcí je NFC technologie, která umožňuje prostřednictvím hodinek placení v obchodě. Využívat je lze také jako chytré klíče od auta či domu nebo jako dálkové ovladače Smart domácností.

Sportovní hodinky Samsung Gear S2 se budou prodávat v tmavě šedém provedení s tmavošedým páskem, nebo ve stříbrném provedení s bílým páskem za 8 999 Kč s DPH. Elegantní verze Samsung Gear S2 classic bude k dispozici v černé barvě s koženým páskem za 9 999 Kč s DPH. 

 

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality