Hlavní navigace

HP s vylepšeným portfoliem tiskáren LaserJet

24. 5. 2017

Sdílet

„HP mění vnímání tiskáren u zákazníků a servisních profesionálů, díky transformativním technologiím, které jsou postaveny na inovacích od HP v oblasti bezpečnosti, průmyslového designu a reálného výkonu,” řekl Tuan Tran, General Manager & Global Head, Office Printing Solutions, HP. „Naše nová řada 600 zahrnuje širokou škálu tiskáren - od osobních jednobarevných zařízení HP LaserJet, po největší a nejlépe vybavené multifunkční tiskárny HP Enterprise Flow..”

Tiskárny řady 600 jsou podle HP vybaveny nejpokročilejšími bezpečnostními prvky současnosti. Jsou navrženy tak, aby snižovaly bezpečnostní rizika na minimum, chránily před kyberútoky a usnadnily dodržování firemních pravidel. Tato zařízení mají schopnost samoopravy, v případě útoku nebo jakékoliv anomálie se sama restartují.

Mezi dalšími prvky nechybí vestavěné šifrování pro ochranu dat uložených na pevném disku, zabezpečené mazání pro bezpečné a úplné odstranění citlivých informací a schopnost zablokovat porty a protokoly pro zabránění neautorizovanému přístupu.

Zákazníci mohou u nových zařízení používat také rozhraní podobné tabletu, které společnost nedávno představila u tiskáren HP A3 LaserJet. Nové prvky tohoto rozhraní zahrnují centrum zpráv, vylepšené náhledy dokumentů, pokročilé možnosti přizpůsobení, centralizované kontakty a nové aplikace navržené pro zefektivnění podnikových procesů. Firmware rozhraní bude možné nadále aktualizovat, aby byla zajištěna ochrana investice a maximální produktivita i v budoucnu.  

Řada 600 zdokonalila také možnosti WorkFlow, se kterým pracovníci snadno naskenují každý dokument. Zajistí zejména spolehlivou manipulaci s papírem, kde dokáže automaticky odhalit potenciální chyby při podávání předloh a zjednoduší skenování dokumentů všech typů.

Multifunkční tiskárny řady 600 jsou vybaveny novou technologií JetIntelligence, počínaje již na úrovni samotných částic v tonerech. 

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?