Hlavní navigace

IFA 2015: Alcatel sází na odolný smartphone a chytré hodinky

5. 9. 2015

Sdílet

Go Playje voděodolný telefon (IP67), který navíc pod vodou dokáže i fotit a natáčet videa za pomoci 8Mpx zadní kamery a přední 5Mpx předního fotoaparátu. Jde o telefon s 5“ HD displejem, který odolá nárazům i prachu, zvládne i pády z výšky 150 cm bez větší újmy.

Go Play bude k dispozici v celkem osmi barvách.

Chytré hodinky Go Watch můžete spárovat s jakýmkoli smartphonem s operačním systémem Android 4.3 a vyšším, resp. s iOS 7 a vyšším. Díky tomu vás pak budou informovat nejrůznějšími notifikacemi – např. o přijetí SMS, SNS, e-mailu, hovorech nebo aktuálním počasí. I hodinky Go Watch jsou voděodolné, prachotěsné a nárazuvzdorné (IP67). Mají vyměnitelnou přední masku a také řemínek.

Jako lákadlo mají hodinky měřič emocí, stačí stisknout tlačítko pod displejem a spustíte barometr emocí. Zobrazí se emoční graf kombinující výstupy z gyroskopu, senzoru srdečního tepu a akcelerometru. Hodinky vydrží díky 225mAh baterii na jedno nabití dva až pět dní aktivního používání. Pro nabíjení nepotřebujete speciální nabíječku – hodinky nabijete prostřednictvím libovolného micro USB kabelu.

 

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?