Hlavní navigace

IGNUM nabízí domény EU zábavnou formou

6. 4. 2012

Sdílet

Společnost IGNUM spustila pro své stávající i budoucí zákazníku jednoduchou vědomostní soutěž, ve které je možné vyhrát roční registraci doposud volné domény .eu.

Pro účast ve hře na stránce hra.webcloud.cz stačí soutěžícím zadat jméno a platnou e-mailovou adresu, na kterou v případě výhry obdrží kód pro bezplatnou roční registraci jedné volné EU domény prostřednictvím služby DOMENA.CZ. Soutěžní otázky jsou většinou spíše lehčí a týkají se evropské historie, kultury a ekonomiky či významných evropských osobností. Hru je možné bez omezení opakovat a získat tak i více EU domén zdarma. Hra o EU domény probíhá od 5. dubna 2012 do půlnoci 30. června 2012.

Pětice soutěžních otázek je vždy uspořádána tak, aby obsahovala jednu z České republiky, jednu nadnárodní a tři ze zbývajících členských států EU. Soutěžící se tak může dozvědět, jak se jmenovala Božena Němcová, kde se tvoří červené krvinky, kdy vstoupila do EU Velká Británie nebo kdy získalo Irsko nezávislost. Získaný kód je možno zadat přímo při objednávce domény. Tu za zákazníka zaplatí registrátor a poté ji převede na uživatele.

„V naší soutěži o EU domény může vyhrát opravdu každý, a to skutečně bez omezení celkového počtu domén, rozdaných mezi vítěze. Stačí jen správně odpovědět na čtyři otázky z evropských reálií a poslední třeba i z oblasti IT,“ řekl Marek Erneker, výkonný ředitel společnosti IGNUM. „Evropské domény nabízejí prostor i tam, kde jsou již doménová jména s koncovkou .cz obsazena, a navíc je možné registrovat si i domény s diakritikou.“

Uplatnění výhry v soutěži na hra.webcloud.cz není podmíněno využitím jakýchkoli dalších služeb společnosti IGNUM. Výherní kódy na bezplatnou registraci EU domén v systému DOMENA.CZ je třeba využít do 31. července 2012. Určitě jde o zajímavý nápad, jak získat nové zákazníka jinak než obvyklými slevovými akcemi.

 

Soutěž EU

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?