Hlavní navigace

Infor vytvořil kvůli cloudu novou divizi

16. 7. 2016

Sdílet

Infor vytvořil novou divizi H&L, která bude poskytovat ucelená digitální cloudová řešení. H&L Digital společně s existujícím softwarem a platformami Infor bude dodávat řešení Digital as a Service, vedením H&L Digital společnost pověřila Marca Scibelliho, kreativního ředitele Infor.

H&L Digital je rozšířením interní kreativní agentury Hook & Loop, která byla založena v roce 2012 za účelem vytvoření nové uživatelské zkušenosti v rámci softwaru Infor. H&L Digital je divize orientovaná na externí zákazníky, která využívá stejného přístupu k dodávkám produktů pro zákazníky zákazníků společnosti Infor.

„Mnoho poradenských firem a designérských agentur prohlašuje, že dokáží pomoci svým klientům s digitální transformací a čelit jejím výzvám, ale protože postrádají klíčovou technologii umožňující zajistit reálnou změnu, projekty u jejich zákazníků často stagnují, neplní očekávání či přímo selhávají,“ řekl Charles Phillips, výkonný ředitel společnosti Infor.

„Vytvořením H&L Digital dokážeme nyní dodávat všechny komponenty uceleného řešení ve formě služby: obsahující odvětvové cloudové aplikace, analytické přehledy postavené na dynamických datech, moderní uživatelské prostředí a propojený dodavatelský řetězec.“

 

Podnikový přístup Infor k digitální transformaci tvoří následující tři vrstvy:

  • Software a platformy – v centru každého transformačního programu jsou cloudové aplikace, které podporují podnikové procesy včetně ERP, EAM, HCM, a CPQ (configure-price-quote) procesů, a middleware Infor ION k integraci aplikací a dat.
  • Data a analýzy – nad klíčovými aplikacemi je postavena vrstva řízení API, analytické přehledy z Infor Dynamic Science Labs a Amazon Web Services (AWS).
  • H&L Digital – úlohou této vrstvy je změnit a zefektivnit způsob podnikového myšlení v propojeném světě a vytvořit nové, informacemi řízené způsoby dodávek produktů, služeb a zákaznické zkušenosti.

 

Prvky řešení Infor Digital as a Service zahrnují:

  • Strategie – H&L Digital vytvoří digitální strategii pro daný podnik a značku. Proces začíná definicí digitálního ekosystému a identifikací „rychlých přínosů“ k vytvoření prototypu. Vývojový tým spolupracuje s IT týmem zákazníka k identifikaci mezer v aktuální IT architektuře a vytvoření implementační roadmapy.
  • Integrace – H&L Digital využívá nejrůznějších produktů a služeb a také existujících technologií, aby podpořila prvky digitálního ekosystému a analyzovala slabá místa k pochopení toho, jaké komponenty jsou potřeba k integraci a jaký vývoj k urychlení projektu.
  • Spuštění – H&L Digital řídí SaaS služby na základě konkrétních technologických řešení a poskytuje služby k jejich dalšímu rozvoji, podpoře a údržbě.
Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?