Hlavní navigace

Integrované řešení zálohování a obnovy dat pro fyzické, virtuální a cloudové prostředí má Acronis

22. 6. 2011

Sdílet

Produkt je založen na technologii diskových obrazů Acronis - nabízí datově orientovaný i systémově orientovaný imaging fyzických a virtuálních počítačů a poskytuje rovněž přístup ke cloudovému úložišti.

Česká lokalizavaná verze bude uvedena na trh na začátku září tohoto roku. Podpora pro Microsoft Exchange Server 2010 a Microsoft SQL Server přijde později.

 

Mezi nové funkce produktu podle výrobce patří:

Obnova po havárii a ochrana dat v jednom řešení

-       Systémově orientovaný přístup pro rychlou obnovu všech dat, souborů, aplikací a operačních systémů pomocí technologie diskových obrazů.

-       Datově orientovaný přístup, který umožňuje IT manažerům ze zálohy obnovit, spravovat a vyhledávat jednotlivé soubory bez ohledu na to, kde se v archivu záloh nachází.

Podpora fyzických, virtuálních a cloudových prostředí

-       Jedno z mála dostupných řešení, které IT manažerům umožňuje zálohovat fyzická i virtuální prostředí. Volitelná služba Backup & Recovery 11 Online umožňuje navíc ukládat soubory a obrazy celých systémů bezpečně do cloudu.

Nové funkce pro virtualizaci

-       Backup & Recovery 11 Virtual Edition podporuje neomezený počet migrací z hostitelského a do hostitelského počítače.

-       Agenta lze umístit do virtuálního počítače a spravovat přesně tak, jako by byl spravován fyzický počítač. Nebo je možné pro VMware vSphere a Microsoft Hyper-V použít jednoho agenta v hostiteli pro správu všech virtuálních počítačů hostitele najednou.

-       Souběžné zálohování virtuálních počítačů snižuje dobu zálohování.

Snadné ovládání

-       Plány obnovy po havárii poskytují instrukce krok za krokem, které umožňují i neodbornému personálu obnovit systém.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?