Hlavní navigace

Joyce ČR hlásí změny na vedoucích místech

21. 9. 2012

Sdílet

Nová výkonná ředitelka JOYCE ČR - Jana Netíková
Po rodičovské dovolené se do hlavního pracovního poměru vrátila paní Jana Netíková, která zastávala několik let funkci marketingového specialisty. Nově postoupila na pozici výkonné ředitelky pro obchod, marketing a logistiku.

Nová provozní ředitelka JOYCE ČR - Ivona Spáčilová
Veškeré provozní a personální záležitosti spadají plně pod vedení paní Ivony Spáčilové. U společnosti pracuje již několik let a většinu provozních a personálních činností již zastávala nějaký čas, její jmenování je tedy přirozeným a předpokládaným vývojem.

Společnost JOYCE ČR byla založena v roce 1996. Hlavními obory činnosti jsou komunikační technologie a alternativní zdroje energie s působností v České i Slovenské republice. Vize: JOYCE = symbol kvality a trvalé hodnoty. Společnost je držitelem certifikátu Top Czech Quality. V oboru komunikací a sítí je výhradním zastoupením značky WELL. Specializuje se zejména na dodávky koncových zařízení, komplexních VoIP řešení i služeb pro internetovou telefonii a přístup k internetu. V rámci alternativních zdrojů energie se zabývá využívání m sluneční energie. Je výhradním dovozcem fotovoltaických panelů značky ASEC a majiteli jedinečného systému JoyCare pro správu FV elektráren. Zajišťuje nejen velkoobchodní dodávky komponent pro fotovoltaiku, ale ve spolupráci s partnery i komplexní realizace fotovoltaických elektráren na klíč.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality