Hlavní navigace

Máte efektivní BI? Nový on-line projekt to prověří

18. 6. 2012

Sdílet

Ness Technologies představil na českém trhu zajímavý projekt Business IQ Test zaměřený na finanční sektor  - na webových stránkách www.bi-iqtest.cz si návštěvníci mohou sandno a rychle si ověřit, jak efektivní je využití BI u nich ve firmě.

„Chtěli jsme lidem ve finančních společnostech nabídnout alternativní pohled na jejich BI. Test na webových stránkách jim odpoví na otázku, jaká je míra efektivity využití jejich stávajícího řešení, a v další části jsou na vybraných modelových příkladech z marketingu, finance controllingu nebo IT představeny výhody, které jim mohou přinést BI nástroje od Nessu,“ říká Petr Kamínek, Business Development Manager společnosti Ness Technologies.

„Firmám v jejich datech často dřímá velký potenciál a ony ho jen neumějí využít. My jim v tom chceme pomoci,“ dodává Kamínek.

Na přípravě projektu BI IQ Testu se podílel tým složený z více než 70 certifikovaných specialistů, kteří v prezentacích představují způsoby, jakými lze podpořit jednotlivé business potřeby finančních institucí.

Vše je prý přitom doloženo reálnými a ověřenými zkušenostmi Nessu z projektů v oblasti financí, telekomunikací, státní správy a výroby.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?