Hlavní navigace

MS Office míří na Symbian, poprvé mimo platformu Microsoftu

11. 4. 2012

Sdílet

Office Mobile, jenž zahrnuje aplikace Word mobile, PowerPoint mobile a Excel mobile, tak doplňuje produkty Microsoftu, které již dříve pro smartphony se systémem Symbian/Nokia Belle vyšly. Jedná se o OneNote mobile, Document Connection, Lync 2010 mobile a PowerPoint Broadcast.

„Aplikace z balíku Office Mobile pozvednou Symbian na novou úroveň, kterou ocení jak manažeři, tak IT pracovníci. Smartphony se systémem Symbian či Nokia Belle zvyšují produktivitu zaměstnanců, nejen díky novým aplikacím, ale také díky propracované správě e-mailů a vyřešené korporátní komunikaci“, říká Petr Kasa, ředitel Nokia ČR a SR a dále dodává: „Snad každý pracovník v kanceláři dnes používá Word, PowerPoint nebo Excel a nyní může tyto aplikace provozovat i ve svém smartphonu.“

Uživatelé ve firmách, kteří vlastní telefony Nokia 701, Nokia 700, Nokia 603, Nokia E7, Nokia X7, Nokia C7, Nokia Oro a Nokia C6-01 mohou kromě nových aplikací od Microsoftu také využívat nedávno představenou plnohodnotnou turn-by-turn navigaci Nokia Autem a také aplikaci Nokia Mapy, která obsahuje mapy více než 190 zemí.

Aplikace dokáže uživatele navigovat pešky či autem ve více než 100 zemích celého světa, včetně České republiky. Nový navigační balíček obsahuje také aplikaci Veřejná doprava, která slouží pro hledání spojů pomocí MHD.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?