Hlavní navigace

Nízkonákladové laserové multifunkce pro menší skupiny má Canon

22. 6. 2015

Sdílet

Novinky v sobě spojují tisk, kopírování, skenování, odesílání a faxování, přičemž podle výrobce zvládnou zátěž až 60 000 stránek měsíčně při rychlosti 35 stran za minutu. Umožňují také digitalizovat papírové dokumenty do formátu podporujícího vyhledávání i přímé odesílání do řady umístění, a to bez nutnosti zpracování na straně počítače.

Série imageRUNNER 1435 nabízí také rozsáhlou konektivitu pro mobilní pracovníky, od podpory tisku a skenování z/do USB až po řadu mobilních tiskových řešení. Uživatelé jsou tak flexibilnější jak při přístupu k dokumentům, tak i při jejich tisku.

Zařízení mají samostatný toner a válcovou jednotkou, kterou si lze uživatelsky vyměnit. Díky vzdáleným službám pro automatickou správu toneru, diagnostiky i automatizované shromažďování údajů nemusí mít s provozem tiskáren žádné administrativní starosti. Produkty podporují i vzdálenou konfiguraci a aktualizaci firmwaru.

Nově je součástí zařízení i nativní podpora standardů, jako jsou tiskové jazyky PCL a Genuine Adobe PostScript 3, které umožňují bezproblémovou integraci do existujícího IT prostředí.

Aby se zabránilo únikům dat spojených s tiskem, obsahují nová zařízení standardně také funkce pro bezpečný tisk -- iPSec, Department ID a autorizované odesílání. Pro vyšší zabezpečení naskenovaných dat byla přidána i možnost šifrování obsahu vytvářených PDF dokumentů.

V podnicích a ve velkých tiskových prostředích, které využívají platformu uniFLOW, lze využít i bezpečnostní funkce My Print Anywhere pro zpřístupňování dokumentů, čtečky čipových karet centralizované řízení přístupu.

Během září Canon rozšíří tuto sérii i o třetí model – imageRUNNER 1435. Toto zařízení je optimalizované pro potřeby velmi šetrných zákazníků a bude k dispozici výhradně pro zájemce z rozvíjejících se trhů, jako je východní Evropa, Rusko, Afrika a Střední východ.

Díky úsporné ekonomické konfiguraci nabídne model imageRUNNER 1435 základní funkcionalitu tisku, kopírování i skenování za nízkou cenu. Jako součást řešení s bezproblémovou instalací bude součástí  i plnohodnotný toner.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?