Hlavní navigace

Norton nabídl ochranu pro mobily - také v češtině

21. 11. 2012

Sdílet

NMSNovou verzi mobilního bezpečnostního řešení Norton Mobile Security, která je lokalizovaná i do češtiny, uvedl na trh Symantec. Poskytuje ochranu pro mobilní zařízení a umožňuje jednoduché zálohování kontaktů.

Novinka podporuje různá zařízení a různé platformy, jako jsou třeba chytré telefony a tablety s Androidem či iPhony a iPady.

Pridukt také umožňuje zálohovat kontakty v zařízeních s Androidem nebo iOS, takže je možné je snadno obnovit v případě ztráty nebo vymazání. Kontakty lze také obnovit napříč různými zařízeními.

Řešení také umožňuje uživatelům z jednoho místa na internetu kontrolovat bezpečnost svých zařízení. Po přihlášení k účtu Norton Account lze mobilní zařízení vzdáleně vyhledat, vymazat, zablokovat a podobně.

Novinka nabízí i lokalizaci pomocí zvukové signalizace, kdy se aktivuje zvukový alarm, takže uživatelé mohou ztracené mobilní zařízení rychle najít.

Produkt poskytuje i vzdálenou lokalizaci založenou na GPS – označí na mapě polohu ztraceného nebo odcizeného zařízení.

Norton Mobile Security je v prodeji u vybraných prodejců za 499 Kč a licence platí až na 3 různá mobilní zařízení (chytré telefony, tablety). Produkt lze zakoupit i přes Google Play.

Podle Symantecu už třetina uživatelů mobilních zařízení někdy přišla o své zařízení vinou krádeže nebo ztráty.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?