Hlavní navigace

Nový antimalware Esetu ochrání i bankovní a platební transakce

30. 9. 2015

Sdílet

Smart Security 9 dostal hned několik nových ochranných technologií. Nejdůležitější z nich je ochrana on-line bankovnictví a plateb, která chrání finanční transakce v internetových obchodech a platebních bránách.

Technologie má dvě klíčové funkce: pro vykonávání finančních operací poskytuje takzvaný zabezpečený browser a šifruje komunikaci mezi klávesnicí a prohlížečem, aby specifický malware (keylogger) nemohl získat citlivá data typu hesel a podrobností
o kreditních kartách.

„Pozorujeme stálý vzestup malware, který cílí na finanční informace nebo přímo na finanční transakce. Protože máme k dispozici technologie, které mohou tyto útoky zastavit, vytvořili jsme novou funkcionalitu, která umožní chránit peníze zákazníků na úplně nové úrovni,“ tvrdí Palo Luka, ředitel pro technologie v Esetu.

Další ochranné prvky v Smart Security zahrnují antibotnet, Exploit Blocker, Vulnerability Shield, Anti-Phishing a další.

Eset také oznámil, že nová verze správního nástroje ERA (Eset Remote Administrator ), plánovaná na listopad, bude zahrnovat i podporu pro mobilní zařízení s iOS a také integraci s řešením SysInspector, což je nástroj pro komplexní diagnostiku.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?