Hlavní navigace

Od kamer ke sluchátkám

6. 12. 2017

Sdílet

Sluchátka Niceboy Hive jsou devátými nejprodávanějšími sluchátky na heureka.cz a druhými nejprodávanější v sekci bezdrátových.

Z hlediska technických parametrů jsou sluchátka osazena CSR čipem a Bluetooth 4.1 technologií. Ta zajistí spolehlivé spojení sluchátek se zařízením až do vzdálenosti 10 metrů. Mají jednoduché ovládání (pouze pomocí tří tlačítek) a dlouhá výdrž baterie umožňuje 13 hodin nerušeného poslechu. Sluchátka kromě toho disponují vestavěným mikrofonem, díky kterému můžete vyřizovat hands-free telefonní hovory. Jsou rovněž osazena vstupem pro kabel, který je součástí balení.

Další cenově dostupnou audio novinkou od Niceboy je reproduktor Niceboy Soundtube. Reproduktor o síle 10 W má zabudovaný Bluetooth 4.0. A díky baterii s kapacitou 2200 mAh vydrží přehrávat zvuk 7-9 hodin. Krytí kategorie IPX4 zajišťuje odolnost vůči prachu a vodě. Nabízí možnost pouštění hudby z microSD karty, handsfree vyřizování telefonátů a také plní funkci powerbanky. Pomocný AUX port (Line-in) umožňuje připojení reproduktoru i k jiným zařízením.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?