Hlavní navigace

OLED televizor s Ambilightem je v prodeji

24. 2. 2017

Sdílet

Televizory OLED zcela eliminují problém „stále zapnutého“ podsvícení. U LCD panelu dochází k „prosvětlování“ zatemněných pixelů, zatímco na OLED panelu mohou být pixely zcela vypnuty. Výsledkem je, že černá je reprodukovaná na nejhlubších, inkoustově temných úrovních, zatímco dochází ke zvýraznění a zviditelnění jemných odstínů díky obrovskému kontrastnímu poměru.

Přizpůsobení jasu každého sub-pixelu zvlášť umožňuje televizi 901F s OLED panelem věrnější a živější barvy v rámci širokého barevného gamutu (99 % DCI-P3 WCG). Kromě toho televizory OLED poskytují vysoké pozorovací úhly, konzistentní jas, barvy a kontrast.

Philips TV do televizoru navíc integroval systém Perfect Contrast se systémem Local Contrast Processing, které spolupracují s technologií Philips Micro Dimming Perfect pro optimalizaci kontrastu obrazu.

Nový standard stanovuje i ostrost pohybu díky vlastní rychlosti OLED panelu a nadstandardnímu výpočetnímu výkonu technologie Perfect Natural Motion, která naprosto přesně interpoluje a vkládá snímky navíc. Ta zajišťuje, že i rychlý děj a akce jsou v Ultra HD rozlišení reprodukovány jako plynulý pohyb, u kterého je ale zachována ostrost obrazu.

Model 901F disponuje 30wattovým audio systémem typu 6.1. Ten se skládá ze šesti předních akustických měničů, namontovaných v tenké oddělené hliníkové liště pod obrazovkou, přenášejících detaily a zvuk středních a vysokých tónů, zatímco na zadním panelu umístěný reproduktor Triple Ring s integrovaným basovým portem se stará o ty nejhlubší dunivé basové tóny. 

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?