Hlavní navigace

Podnikové aplikace přímo v tiskárnách

31. 12. 2013

Sdílet

Činí tak pomocíotevřené platformy Smart Extendable Platform (sXP), která umožňuje přizpůsobení uživatelského rozhraní s cílem hladce a efektivně začlenit všechny tiskové, skenovací a kopírovací úkoly do firemních procesů.

K výhodám podle tvůrců patří mimo jiné nižší náklady na tisk díky posunu od manuální manipulace s dokumenty k automatizovaným digitálním postupům.

Kromě toho multifunkce obsahují pokročilé funkce pro management tisku, jako je vzdálená správa, sledování tiskových úloh nebo autentizace dokumentů. Umožní začít používat plnohodnotný Document Management i menším a středním firmám.

Flexibilní systémová architektura umožňuje vytváření a používání softwarových řešení optimalizovaných pro multifunkční tiskárny, což vede ke zlepšení efektivity a produktivity práce. Zahrnuje funkce a rozhraní pro propojení externích aplikací s MFP.

Externí aplikace mohou komunikovat s MFP pomocí softwarových rozhraní standardu Web services a zároveň uživatel získává schopnost ovládat externí aplikace pomocí prohlížeče internetu, který je zabudovaný v multifunkci.

Prvními zařízeními, která mohou těžit z výhod otevřené platformy sXP, jsou zařízení ES9160/ES9170 a ES9460/ES9470 ve třídě A3 MFP. Multifunkční tiskárny OKI MC700 a MB700 pracují s formátem A4, ale z hlediska platformy sXP jsou úplně stejně použitelné. Další stroje budou následovat v průběhu roku 2014.

 

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?