Hlavní navigace

Pokročilý systém pro správu produkčního tisku představil Canon

14. 9. 2015

Sdílet

Novinka podle výrobce poskytuje kompletní a zabezpečené Adobe PDF workflow včetně možnosti propojení s již existujícími workflow a řešeními třetích stran. Dovoluje tak zamezit opakování procesů, zrychluje zpracování a zvyšuje celkovou produktivitu.

PRISMAdirect se skládá ze dvou hlavních částí – z objednávkové konzole Order Processing Console a z volitelného obchodního modulu Webshop Module.

Order Processing Console pomáhá se zvyšováním provozní efektivity a s obchodním růstem tím, že poskytovatelům tiskových služeb dovoluje přijímat a zpracovávat tiskové i netiskové úlohy z široké škály zdrojů včetně elektronické pošty, naskenovaných podkladů, síťových a cloudových úložišť, platformy uniFLOW a elektronických obchodů.

Webshop Module nabízí plně přizpůsobitelné a kapacitně neomezené prodejní rozhraní pro udržení jak stávajících zákazníků, tak i pro získání nových.

Systém pomocí široké řady předpřipravených šablon automatizuje přípravu a produkci předvídatelných i opakovaných úloh a výrazně tak zvyšuje celkovou produktivitu.

Zpracování přitom může být zcela automatické již od okamžiku přijetí úlohy, případně může být pod úplnou kontrolou operátora, jenž rozhodne o použití konkrétního procesu i šablony.

Další výhody z oblasti produktivity souvisí s pokročilými nástroji pro detekci barev, které dovolují jednotlivé úlohy rozdělit podle barev i zatížení a distribuovat je na aktuálně nevytížené tiskové stroje.

Operátoři navíc mohou zařadit tiskovou úlohu do zpracování i jejím pouhým přetažením na konkrétní tiskárnu.

PRISMAdirect dokáže informovat také o tom, která tiskárna je pro každou úlohu nejvhodnější, a to i z pohledu nákladů.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?