Hlavní navigace

Pozvánka na 3. ročník akce FlowMon Workshop

24. 4. 2014

Sdílet

Dovolte nám, abychom vás pozvali na 3. ročník akce FlowMon Workshop, kterou pořádá společnost Cisco v pátek 30. května v Praze. Workshop je zaměřený na technologie monitorování datových toků (flow monitoring, NetFlow, IPFIX, sFlow a další) a bezpečnosti sítí (technologie NBA - behaviorální analýza, detekce anomálií). V rámci semináře se účastníci dozvědí, jaké jsou nejnovější nástroje pro efektivní správu podnikových sítí a pro ochranu před pokročilými bezpečnostními hrozbami. Součástí programu budou případové studie řešení FlowMon ve společnostech Seznam.cz, Homecredit International a Správě informačních technologií města Plzně. Seminář je určen pro současné i potenciální uživatele řešení FlowMon, IT administrátory, bezpečnostní manažery, IT ředitele a zájemce o problematiku z řad odborné IT veřejnosti.

Technologickým partnerem semináře je společnost Cisco Systems (Czech Republic) s.r.o., hlavním mediálním partnerem je IDG Czech Republic a.s.

Datum a místo konání je pátek 30. května 2014, Konferenční prostory OKsystem, Na Pankráci 125, Praha 4. Pozvánku s programem semináře naleznete zde.

Registrujte se prosím jmenovitě na emailu registration@invea.com.

 

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality