Hlavní navigace

Předobjednávky na Apple iPhone 6 otevřeny

17. 10. 2014

Sdílet

České internetové obchody začaly přijímat předobjednávky na nové iPhony. Mobilní teelfony s ukousnutým jablkem si můžete předobjednat například v Electro Worldu, v CZC.CZ nebo na Alza.cz.

„Víme, jak netrpělivě naši zákazníci očekávají prodej nových iPhonů 6 a 6 Plus. Již dnes možníme předobjednávat iPhone 6 a iPhone 6 Plus v našem e-shopu. Dostupná bude většina kapacit a barev iPhonů s nabíječkou lokalizovanou pro ČR,“ sděluje Petr Hrabal, manažer nákupu Alza.cz. Model ve verzi iPhone 6, 16GB startuje na ceně 18 390 Kč včetně DPH, iPhone 6 Plus 128GB bude Alza prodávat za 26 790 Kč včetně DPH.

Všechny nové iPhony budou na své majitele čekat nejprve v Apple Shopu v Praze – Holešovicích, který se otevře úderem půlnoci ze čtvrtka na pátek 24. října 2014. Předobjednané kusy, které se neprodají v rámci nočního prodeje v pátek 24. 10. 2014, následně Alza.cz uvolní pro ostatní zákazníky, kteří učinili předobjednávku.

„Půlnoční prodej bude atraktivní nejen možností odnést si svůj vysněný iPhone 6 domů mezi prvními, ale také šancí pro každého, kdo přijde včas, vyhrát nově představený iPad Air 2, který společnost Apple zanedlouho uvede na český trh,“ dodává Hrabal. 

Předobjednávky na iPhony 6 bere i třeba CZC.CZ, který se nově stal autorizovaným prodejcem zařízení Apple Mac na českém trhu. Svým zákazníkům díky tomu nabídne produktové novinky z řady Mac rovnou s jejich uvedením na trh, a to včetně možnosti bezplatné konfigurace na míru.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?