Hlavní navigace

Pružnější obchodní síť nabízí program HP PartnerOne

16. 10. 2013

Sdílet

Program HP PartnerOne pomáhá partnerům se rychleji zapojit do stávající partnerské infrastruktury, přijmout obchodních modely HP, získat konkurenční výhodu a zvýšit ziskovost.

Partnerský program HP PartnerOne přináší pět vylepšení:

  • nové specializace v klíčových růstových oblastech trhu,
  • nové „konkurenční“ slevy jakožto součást kompenzačního modelu,
  • efektivnější certifikační procesy,
  • konzistentní členskou strukturu,
  • lepší navigaci v partnerském portále.


Tato vylepšení navazují na koncepci programu HP PartnerOne z února letošního roku, kdy HP mj. oznámilo záměr vyplácet partnerům odměny z jejich prvních realizovaných obchodů a odstartovalo tak nový potenciál výdělku pro všechny členy své obchodní sítě.

Program HP PartnerOne nabízí prodejní a marketingové nástroje, které pomohou obchodním partnerům vytvářet nové prodejní strategie, zvýšit poptávku po produktech a službách HP a získat maximum ze stávajících obchodních aktivit.

Řada obchodních partnerů HP, jako např. společnost Convergent Technologies Group, dokáže již nyní docenit pozitivní vliv nových vylepšení programu HP PartnerOne na podporu svého růstu, zvýšení příjmů a usnadnění spolupráce s HP i zákazníky.

„Pro zajištění dalšího růstu potřebují obchodní partneři programy, které jim nabídnou zdroje na míru, efektivní školení a hlubokou podporu, aby dokázali plnit stále náročnější technologické cíle svých zákazníků,“ řekl John Monahan, výkonný vice president pro obchod ve společnosti Convergent Technologies Group. „Nové provozní modely programu HP PartnerOne nám poskytují ty správné nástroje a pobídky, které potřebujeme pro další růst objemu spolupráce s HP i našimi zákazníky.“

HP rozšířilo strukturu svého programu PartnerOne o nové specializace, které se zaměřují na klíčové růstové oblasti trhu, mezi něž patří např. cloud, velkoobjemová data (big data) či služby.

Nový rozcestník HP Cloud Partner Solution Navigator nabízí online zdroje, které poskytují podrobné informace o oblastech působnosti jednotlivých obchodních partnerů a pomohou jim najít toho správného HP partnera pro přechod jejich IT infrastruktury do cloudu.

HP bude rovněž podporovat nejvyšší úrovně partnerského programu prostřednictvím marketingových kampaní cílených na koncové zákazníky a zařazením daných partnerů podle úrovně jejich členství do programu HP Global Partner Locator.

Pro zjednodušení certifikačních procesů HP snížilo počet svých technických certifikací na polovinu a nabízí detailnější certifikace, které vyžadují podstatně méně času, jenž musí zaměstnanci zařazení do certifikačních kurzů strávit mimo kancelář.

Například počet zkoušek nutný k dosažení serverové certifikace Accredited Technical Professional (ATP) klesne v roce 2014 ve srovnání s letošním rokem o 80 %.

Dostupnost
Program HP PartnerOne bude ve většině zemí k dispozici od 1. listopadu 2013.

Další informace o programu HP PartnerOne lze najít na webu programu.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality