Hlavní navigace

SAP vstupuje do ICT Unie, chce se mj. podílet na připomínkování českých zákonů

18. 1. 2012

Sdílet

Tuzemské zastoupení dodavatele podnikového softwaru tak podle svých slov získává možnost intenzivně spolupracovat na formulování strategie rozvoje informační společnosti a trvalém zvyšování konkurenceschopnosti ČR.
V rámci svého působení v ICT Unii může mj. připomínkovat zákony, spoluvytvářet návrhy potřebných reforem a podílet se na přípravě mnoha dalších strategických dokumentů v oblasti ICT.
Současně má prý lokální SAP možnost využít společenských akcí ICT Unie k navázání a upevnění vztahů s širokou řadou nejen IT firem, ale i telekomunikačních operátorů, výrobců, integrátorů, poradenských firem a vydavatelů odborných publikací.  
„Posláním společnosti SAP je pomáhat firmám a organizacím fungovat lépe. Jsem přesvědčen, že vstup do ICT Unie nám otevírá další možnosti, jak toto poslání naplňovat. Zároveň nám dává příležitost přispět svými zkušenostmi a vizemi k rozvoji celého odvětví informačních technologií, které je zcela zásadní pro budování znalostní ekonomiky v České republice,“ řekl ke vstupu společnosti SAP do ICT Unie Roman Teiml, generální ředitel SAP Česká republika.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?