Hlavní navigace

Sharp s novým big padem

16. 6. 2017

Sdílet

Sharp Europe vybavil nejnovější interaktivní displeje řady Big Padtlačítky na ochranu soukromí. 70” model PN-70SC5 a 80” model PN-80SC5 jsou na rámečku vybaveny tlačítky „zmrazení obrazu“ a „zatemnění“, jež prezentujícímu umožňují okamžitě zastavit nebo zcela zakrýt obraz na displeji a mezitím pracovat na připojeném zařízení nebo připravovat obsah zobrazovaný později. Tyto nové funkce byly doplněny proto, aby získali prezentující více důvěry do tvorby poutavých a kooperativních setkání.

Sharp také vylepšil technické vlastnosti obrazovek modelů PN-70SC5 a PN-80SC5. Jedná se o první modely řady Big Padvybavené funkcí „přímé optické vazby“ pro zlepšenou funkci dotykového systému. Přímá vazba odstraňuje mezeru mezi LCD panelem a dotykovou vrstvou, takže píšete přesně tam, kam ukazujete.

Přímá optická vazba a další technologie zobrazování, mimo jiné infračervený (IR) 10bodový dotyk ve svém důsledku na uživatele vytváří prožitek „pera na papíře“, což zřejmě nejlépe vystihuje to, do jaké míry se práce na Big Padu pomocí prstu nebo dotykového pera blíží použití klasických psacích potřeb.

Modely PN-70SC5 a PN-80SC5 jsou schopny spouštět i Touch Viewing software, na obrazovce dotykem ovládané uživatelské rozhraní, jež umožňuje snadnou manipulaci se soubory různých typů, mimo jiné aplikacemi Microsoft Office, video soubory a webovými stránkami.

Pro usnadnění spolupráce účastníků schůzek jsou modely PN-70SC5 a PN-80SC5 vybaveny také aplikací Sharp Display Connect. Aplikace Sharp Display Connect umožňuje účastníkům připojit se k BIG PADu pomocí svých vlastních zařízení, a vkládat sem poznámky, příspěvky ke schůzce nebo sdílet na BIG PADu další vlastní obsah.

 

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality