Hlavní navigace

Sharp spouští výrobní tiskové systémy MFZ s řešením Fiery

18. 8. 2016

Sdílet

Zlepšená použitelnost díky přizpůsobitelné dotykové obrazovce LCD s úhlopříčkou 15,4“, která funguje stejně jako smartphone nebo tablet, schopnosti změnit toner bez přerušení tiskové úlohy a přístupu pro účely údržby zepředu, to jsou hlavní výhody MX-M1205 a MX-M1055

Tyto dva nové černobílé výrobní modely, které jsou k dispozici s rychlostí tisku 120 str./min. a 105 str./min., rovněž nabízí vylepšené funkce ochrany dat, aktualizovaný software pro správu úloh a možnost výběru různých úprav.

Dalšími novými funkcemi jsou Toner Hopper, který umožňuje výměnu tonerů bez zastavení zařízení, plného přístupu k zařízení zepředu a nově vyvinutého panelu pro vzdálený přístup, který ukazuje ovládací panel na PC.

Uživatelé mohou také snadno nastavit rozhraní modelů MX-M1205 / MX-M1055 tak, aby zlepšili viditelnost, a současně mohou také měnit pozici klávesnice tak, aby odpovídala směru uživatelského rozhraní. Přidat lze řadu dokončovacích možností, včetně prošívání ve hřbetu, sešívání svorkami, GBC SmartPunch a Booklet Maker.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?