Hlavní navigace

Stáhněte si zdarma publikaci Top 100 ICT společností v ČR

3. 9. 2011

Sdílet

Náš sesterský časopis CIO Business World uvolnil ke stažení a zcela zdarma ve formátu PDF další ročník prestižní publikace top 100TOP 100 ICT společností v České republice.

Výsledky roku 2009, které kolegové prezentovali v minulém vydání této ročenky, v globálním náhledu nepůsobily příliš pozitivním dojmem. Celá řada firem v IT/ICT se totiž potýkala s poklesem obratů či ztrátou klíčových zákazníků. Nepříliš příznivý stav ekonomiky však firmy podnítil k realizaci ozdravných opatření, která následně pomohla zvýšit provozní efektivitu nebo poupravit strategickou orientaci směrem k požadavkům zákazníků.

Pohled do aktuálních statistik je již optimističtější. Zdá se totiž, že rok 2010 přinesl po několika letech odříkání první sladké plody: velké části společností v našem žebříčku se totiž v porovnání s rokem 2009 podařilo zvyšovat obrat, docílit vyššího zisku a postupující konjunkturu lze mnohdy pozorovat i na opětovně rostoucích počtech zaměstnanců.

Stěžejním obsahem této publikace je tradičně samotný žebříček Top 100 ICT firem v ČR seřazených podle dosaženého obratu, k němuž náleží také několik doplňkových přehledů. Vedle výmluvných čísel jsme připravili rovněž několik detailních rozborů ICT trhu, pocházejících od renomovaných analytických subjektů, a celou řadu zajímavých rozhovorů realizovaných s partnery této publikace, které dokreslují celkový obraz ICT trhu v České republice.

Stáhnout kompletní publikaci Top 100 ICT společností v ČR ve formátu PDF můžete zde.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?