Hlavní navigace

Superširoký monitor pro hráče i designery představil Samsung

18. 9. 2017

Sdílet

CHG90 je 49palcový superultraširokoúhlý herní monitor s poměrem stran 32:9 a technologií HDR (High Dynamic Range). Monitor má rozlišení 3840 × 1080 a zakřivení 1800R, které uživatelům umožňuje zcela se ponořit do hry.

Oproti jiným herním monitorům, které jsou dnes na trhu, poskytuje větší zorné pole a větší vnímání hloubky. Poměr stran 32:9 umožňuje udržovat si dokonalý přehled o herní scéně.

Klíčovým rysem CHG90 je podle výrobce rychlá obnovovací frekvence (144 Hz), která je zárukou bezchybného a plynulého zobrazení akčních scén. V případě potřeby ji lze nastavit na 60 Hz / 120 Hz. Mezi další vlastnosti patří 1ms (MPRT) doba odezvy, realističtější a přirozenější barvy díky technologiím Quantum dot a HDR a podpora herního módu.

Superultraširokoúhlý displej s poměrem stran 32:9, který odpovídá dvěma 27palcovým monitorům s poměrem stran 16:9 postaveným vedle sebe, poskytuje také maximální flexibilitu pro multitasking. Hráči již nemusejí vytvářet sestavy z několika monitorů: bez problémů mohou vykonávat několik úkolů najednou.

Při pohledu je neruší žádný rámeček a díky jedinému napájecímu kabelu odpadá i změť kabelů. Easy Setting Box kromě toho hráčům umožňuje jedním kliknutím obrazovku rozdělit nebo zobrazit více obrazovek o různé velikosti a funkce Picture-by-Picture jim umožňuje připojit a zobrazit obrazové vstupy bez ztráty kvality původního obrazu.

Monitor je vybaven závěsným systémem s  ergonomickým designem, možností nastavení výšky, otočení a naklonění, a montážním uchycením VESA (Video Electronics Standards Association). CHG90 má dva porty HDMI (High Definition Multimedia Interface), DisplayPort a je osazen audio výstupy.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?