Hlavní navigace

UPC spouští interaktivní televizi Horizon

29. 4. 2015

Sdílet

Součástí televize Horizon je neomezená videotéka My Prime se stovkami filmů a seriálů, celkem zahrnující více než tisíc titulů. Videotéka je postavena na modelu měsíčního předplatného, tedy neomezeného sledování libovolného počtu českých i zahraničních filmů, seriálů, dokumentů nebo pohádek.

My Prime bude možné sledovat i prostřednictvím aplikace Horizon Go na chytrých telefonech, tabletech nebo laptopech. Divák za sledování všech titulů bez reklam platí měsíční poplatek 99 Kč.

Součástí My Prime jsou například zahraniční tituly Vlk z Wall Streetu, Po přečtení spalte, z českých filmů například Příběh Kmotra a Pelíšky nebo kultovní americké seriály jako House of Cards a Perníkový táta.

To je však pouze začátek. Nabídku plánujeme rozšiřovat o další hollywoodská studia, nezávislé producenty, přičemž se budeme řídit doporučeními od našich zákazníků,″ říká Frans-Willem de Kloet, generální ředitel UPC Česká republika.

Existující zákazníci UPC s HD boxem Kaon 700 nebudou muset měnit svá zařízení za jiná, automaticky budou na službu Horizon převedeni, aniž by se o cokoliv museli starat. Ostatní zákazníky bude UPC během roku kontaktovat s možností výměny starého zařízení za nové, které je kompatibilní s televizí Horizon. V případě zájmu o videotéku My Prime si připlatí 99 Kč měsíčně, tedy přibližně cenu jedné snížené vstupenky do kina.

V tuto chvíli již televizi Horizon využívá několik tisícovek našich zákazníků. Velkou část převedeme na nové interaktivní prostředí během května a června. V migraci budeme plynule pokračovat během roku tak, aby si televizi Horizon mohlo vychutnat co nejvíce našich zákazníků,″ říká Jan Kohout, ředitel segmentového marketingu UPC.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality