Hlavní navigace

V soutěži PCWorldu můžete vyhrát zajímavé ceny od společnosti Canon

6. 6. 2012

Sdílet

Vítězové soutěže se mohou těšit na dokumentový skener Canon imageFORMULA P-215 a originální repliku míče Adidas k mistrovství Evropy UEFA EURO 2012.

Hlavním tématem soutěže se společností Canon je všestranný elektronický pomocník imageFORMULA P-215, jehož služby oceníte nejen doma nebo v kanceláři, ale i na cestách. Společnost Canon, která je oficiálním sponzorem letošního ročníku Mistrovství Evropy ve fotbale, věnovala do soutěže rovněž originální repliku míče Adidas Official Matchball EURO 2012. Stačí odpovědět na několik otázek.

Zúčastnit se soutěže!

Canon imageFORMULA P-215

1. místo: Vysokorychlostní dokumentový skener Canon imageFORMULA P-215
Canon imageFORMULA P-215 je přenosný dokumentový skener, jenž se vyznačuje především svou kompaktností a vysokou rychlostí oboustranného skenování dosahující hodnoty až 30 obrázků za minutu. Skener se může dále pochlubit schopností dávkového skenování s automatickým podavačem dokumentů nebo podporou skenování průkazů totožnosti a embosovaných karet.

Míč Adidas
2. místo: Originální replika míče Adidas Evropskému fotbalového šampionátu 2012
Cena pro druhého vítěze jistě potěší každého pravého fotbalového fandu, který s napětím odpočítává dny do začátku letošního Mistrovství Evropy ve fotbale. Jedná se o originální repliku míče Adidas Official Matchball EURO 2012.

Soutěž bude ukončena a vyhodnocena ke dni 17. 6. 2012.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?