Hlavní navigace

VMware usnadní správu virtualizovaných prostředí, doplňuje i deduplikaci

14. 2. 2013

Sdílet

Prvně jmenované řešení sjednocuje virtualizační platformu pro všechny aplikace včetně kritických podnikových aplikací a aplikací s nízkou latencí. Disponuje mimo jiné analytickými funkcemi pro lepší přehled o výkonu, zdraví a efektivitě virtualizovaných prostředí.

Díky jednoduchému, vizualizovanému a komplexnímu přehledu procesů v rámci celého prostředí umožňuje proaktivně monitorovat a upravovat výkon a dostupnost, a zároveň optimalizovat svou virtuální infrastrukturu prostřednictvím integrovaného plánování kapacity.

Řešení vSphere Data Protection Advanced, vyvinuté pro středně velká vizualizovaná prostředí, nabízí funkce pro zálohování a zotavení po havárii určené pro kritické firemní aplikace, konkrétně pro Microsoft Exchange a Microsoft SQL Server.

Produkt je založen na systému Avamar od EMC a nabízí i pokročilou reduplikací či podporu jednorázového obnovení. Úzká integrace s  vSphere umožňuje administrátorům spravovat virtuální infrastrukturu včetně zálohování a zotavení po havárii prostřednictvím prostřednictvím jediné konzole.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?