Hlavní navigace

Workspace, kolaborativní software od Keria, nativně podporuje mobilní přístroje

27. 9. 2011

Sdílet

Novinka přináší mimo jiné dotykové mobilní rozhraní pro iPhone, BlackBerry a chytré telefony platformy Android. Uživatelé nově mohou prohlížet Kerio Workspace v nativním prostředí mobilní webové aplikace, která stránky zobrazuje v uspořádání a barvách, ve kterých byly vytvořeny. Intuitivní je prý také navigování mezi stránkami a zobrazování Novinek.

Zjednodušený design Workspace podle výrobce umožňuje uživatelům snadno vytvářet stránky pro sdílení dokumentů, textu, multimedií a dalšího obsahu.

Podobně jako sociální sítě nabízí Kerio Workspace systém novinek, který každému uživateli umožňuje informovat ostatní kolegy o všech změnách, které právě učinil. Novinky se zobrazují na úvodní stránce uživatelského webového rozhraní a volitelně mohou být také zasílány e-mailem.

 

Mezi nové vlastnosti verze 1.1 patří:

  • nové mobilní rozhraní pro smartphony
  • přetahování souborů (Drag and Drop) do stránky
  • podpora uživatelských skupin
  • duplikování stránek
  • instalační balíček RPM a VMware Virtual Appliance
  • režim správy obsahu

Workspace umožňuje nasazení na serveru v sídle společnosti, nebo jako hostované řešení umístěné v cloudu prostřednictvím partnerů Kerio. Samozřejmostí je také podpora virtuálního prostředí VMware.

Cena Workspace 1.1 začíná na 3 000 Kč za licenci pro 5 uživatelů, další uživatele je možné dokoupit za 600 Kč/uživatele. Produkt je dostupný v 16 jazycích.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?