Hlavní navigace

Získejte pro podnikání půl milionu od UPC

9. 4. 2015

Sdílet

 Vítěz soutěže může svou firmu nastartovat nejen díky finanční odměně, ale i zviditelněním svého podnikání a navázáním nových kontaktů s potenciálními investory či zákazníky. Tři čtvrtiny malých a středních podniků přitom vidí rozvoj svého podnikání jako hlavní cíl následujících dvou let.

Soutěže Ignite, pořádané společností UPC Business a pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu ČR a Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR, se mohou zúčastnit již zavedené firmy na trhu, které se nebojí nových výzev a mají promyšlený plán vlastního rozvoje.

„V našem byznysu se často setkáváme s malými a středně velkými firmami, které mají skvělé nápady a vize s obrovským potenciálem. Vnímají ale také mnohé bariéry. Například přes 70 procent společností v našem průzkumu uvedlo, že je trápí nedostatek prostředků k investicím. Více než polovina (52 %) firem pak vidí problém v nedostatečné známosti své značky. Cílem Projektu Ignite je pomoci těm nejlepším firmám ze segmentu SME posunout jejich podnikání o krok dál,“ uvedl Martin Pochmon, viceprezident UPC pro firemní zákazníky.

Soutěžní projekty posoudí porota složená z předních českých manažerů, podnikatelů, ekonomů, publicistů a zástupců veřejné správy i akademické sféry.

Odborníci budou hodnotit, do jaké míry jsou projekty soutěžících firem podložené realistickými ekonomickými fakty, ale zaměří se také na popis ekonomického modelu, udržitelnost rozvoje, inovativnost, originalitu a společenský přínos.  

Finanční odměna pro tři vítěze v celkové výši 500 000 korun není pro účastníky soutěže zdaleka nejpodstatnější motivací. Ignite představuje především skvělou příležitost, jak se zviditelnit v odborných kruzích, ale také oslovit širokou veřejnost a získat nové užitečné kontakty. Ty byly i hlavním benefitem soutěže, která má za sebou v Polsku již druhý úspěšný ročník.

„Soutěž, kterou pořádalo UPC Business v Polsku nám pomohla zviditelnit náš produkt už v samotném průběhu soutěže. Získané peníze navíc použijeme k financování účasti na významném veletrhu v nejbližší době. Jsme velmi vděční, že nás porota složená z vynikajících osobností vyhodnotila jako firmu s globálním potenciálem,“ chválí si Daniel Skutela ze společnosti Leia Display System, která v polské soutěži obsadila druhé místo se svou unikátní prezentační technologií. 

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor aktuality