Hlavní navigace

Zítra startují předobjednávky na iPhone 8

21. 9. 2017

Sdílet

Už zítra v devět hodin ráno rozjede řada tuzemských obchodníků i operátorů předobjednávky na nové modely telefonů z dílny Applu.

Prodej nové generace telefonů iPhone 8 a iPhone 8 Plus začne v pátek 29. září, tedy ve stejný den, kdy budou smartphony oficiálně dostupné v České republice. Ve stejnou dobu zařadí obchodníci do nabídky chytré hodinky Apple Watch S3, nově také speciální edici Nike+, která bude v prodeji od 5. října.

"Předobjednávky nabídne i u nového modelu iPhone X. Ty odstartují v pátek 27. října, prodej začne v pátek 3. listopadu," říká mluvčí operátora O2 Lucie Pecháčková.

Ceny nových telefonů Apple jsou poněkud astronomické, i proto se je operátor snaží trochu ponížit. Kdo chce na koupi nového telefonu ušetřit několik tisíc, může donést svůj iPhone do některé ze značkových prodejen O2. Specialisté určí podle opotřebení jeho hodnotu a tu poté odečtou od ceny nového zařízení. Zákazník tak při koupi nového iPhone 8 může ušetřit až několik tisíc korun.

Spolu se zařazením nových modelů značky Apple do nabídky O2 zároveň snižuje ceny předchozích modelů až o 4 000 Kč. Například základní model iPhone SE nabídne O2 za nejnižší cenu v oficiální distribuci, a to 8 995 korun.

Našli jste v článku chybu?

Byl pro vás článek přínosný?