Hlavní navigace

HP nabízí nové tiskárny, prý změní podobu kancelářského tisku

8. 3. 2016

Sdílet

 Autor: HP
Společnost HP představila více než 15 nových tiskáren řady PageWide, OfficeJet Pro či LaserJet a také novou nabídku služeb pro správu a zabezpečení tiskáren.

Řada PageWide  byla rozšířená o modely Enterprise, Pro 500, Pro 400 a Pro 300. Prvně jmenovaná zahrnuje systémy Color 556 SFP a Color MFP 586. Tyto tiskárny byly navržené pro skupiny až 15 uživatelů v malých a středních podnicích, ale i velkých společnostech, s tiskem do 15 000 stran měsíčně o rychlosti až 75 stran za minutu.

Řada Pro 500 obsahuje modely P57750dw MFP a P55250dw SFP. Tyto tiskárny jsou navrženy pro malé a střední podniky, kde se tiskne do 6 000 stran měsíčně nabízejí rychlost tisku až 70 stran za minutu.

Řada Pro 400 pak zahrnuje modely 452dw SFP a MFP 477dw. Tyto tiskárny jsou navrženy do malých podniků a pracovních skupin, které tisknou do 4 500 stran měsíčně s rychlostí tisku až 55 stran za minutu. A A konečně řada 300 obsahuje modely 352dw sfp a 377dw. Tyto tiskárny jsou určeny do malých podniků a pracovních skupin, které tisknou do 3 000 stran měsíčně s rychlostí tisku až 45 stran za minutu.

Rozšířené portfolio HP pro firmy zahrnuje také nové tiskárny OfficeJet Pro a LaserJet. Například OfficeJet Pro 8000 nově obsahuje Print Forward Design, který podle výrobce zvyšuje produktivitu díky možnosti vysokorychlostního tisku a skeneru, se stejnou manipulací s papírem jako u laserových tiskáren av úsporném prostorovém designu.

Nové tiskárny navíc obsahují rozšířené možnosti správy i zabezpečení a také umožňují jednoduše tisknout z mobilních zařízení.

Služby Secure Managed Print Services navíc poskytují bezpečnostním expertům možnost zabezpečit tiskové prostředí svých zákazníků.

příloha_ovladnete_sva_data

Obsahuje mj. bezpečnostní software pro detekci hrozeb, ochranu, monitoring a správu tiskáren, šifrování dat pro lepší ochranu tajných dat, reporting pro pravidelné a předepsané kontroly a také bezpečnostní expertízy pro usnadnění nastavení celkového bezpečnostního plánu tisku

HP také aktualizovala software JetAdvantage Security Manager pro lepší přehled aktualizací firmwaru tiskáren HP ve firmě. Díky tomu mohou firmy vidět, které jejich tiskárny jsou chráněny rozšířeným zabezpečením od HP, mezi něž patří: Sure Start BIOS protection, whitelisting a run-time intrusion detection.

Byl pro vás článek přínosný?