Hlavní navigace

Podívejte se, jak bude vypadat smartphone Samsung Galaxy S6

25. 2. 2015

Sdílet

 Autor: Samsung
Ani ne týden před tím, než společnost Samsung Electronics představí svůj nový smartphone Galaxy S6, se na internetu objevily dva nové obrázky a video, které nám o nové vlajkové lodi jihokorejské společnosti napovídají opět o něco více.

Obrázky, které na internet umístil Samsung spolu s operátorem T-Mobile USA, ukazují nový smartphone ze strany. Z obrázku je zřejmé, že telefon opravdu ponese označení Galaxy S6 a bude mít displej zakřivený tak, že tento bude přetékat na levou i pravou stranu zařízení. Samsung poprvé takový displej představil minulý rok u svého smartphonu Galaxy Note Edge.

Z obrázků umístěných na Twitter je také patrné, že zařízení bude mít notně vylepšený design, což je přesně to, co Samsung potřebuje, pokud chce, aby se Galaxy S6 ujal lépe, než současný Galaxy S5. Z nového videa pak vyplývá, že šasi telefonu bude vyrobena z kovu namísto plastu jako tomu je právě u Galaxy S5.

 

příloha_ovladnete_sva_data

 

Očekává se, že Galasy S6 bude mít displej o podobné velikosti, jako jeho předchůdce - tedy okolo 5,1 palce - ale s vyšším rozlišením 1440 x 2560 pixelů. Kromě lepšího displeje se dočkáme také „rychlejšího procesoru, lepších fotoaparátů a více paměti RAM“.

Samsung svou novou vlajkovou loď představí tuto neděli před počátkem Světového mobilního kongresu v Barceloně.

Byl pro vás článek přínosný?