Hlavní navigace

Nové vlastní telefony a tablet má Vodafone, dostupné jsou i v tuzemsku

4. 5. 2015

Sdílet

 Autor: Vodafone
Vodafone představil smartphone Smart prime 6 s podporou LTE a Androidem 5.0 Lollipop. Cena je lehce nad třemi tisíci korun. Podobně agresivní cenovou politiku uplatnil i u nového tabletu Smart Tab 6, který je prý nejtenčím a nejlehčím tabletem ve své kategorii.

Smart prime 6 jako nástupce modelu Vodafone Smart 4 Power má 5“ HD displej s rozlišením 294 ppi (počet pixelů na jeden palec). O výkon se stará čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon taktovaný na frekvenci 1.3 GHz a 1 GB operační paměti.

Stažený obsah lze ukládat na 8 GB integrovaného úložiště nebo paměťovou microSD kartu o kapacitě až 64 GB. Součástí Smart prime 6 je také 8MPx zadní fotoaparát včetně LED blesku, automatického zaostření, zaostření dotykem, rozeznávání obličeje a HDR.

Zařízení podporuje také technologii NFC. K dispozici bude ve variantě hliníkově stříbrná. Vodafone nabídne Smart prime 6 za cenu 3 277 korun (standardní cena bez závazku).

Další novinkou Vodafonu je základní model Smart first 6, který poskytuje 4“ dotykový displej a Android 4.4 KitKat. Je možné využít také zjednodušeného režimu ovládání, který prý ocení především senioři.

Telefon pohání dvoujádrový procesor MediaTek MT6572M. Součástí základní výbavy je 512 MB operační paměti RAM, rozšiřitelné 4 GB interní úložiště a 2MPx fotoaparát. Cena tohoto modelu činí 1 877 korun.

příloha_ovladnete_sva_data

A konečně tablet Smart Tab 6 zaujme 9,6“ dotykovým displejem s  rozlišením 1280 x 800 pixelů. Díky čtyřjádrovému procesoru Qualcomm Snapdragon na frekvenci 1.3 GHz, 1 GB operační paměti a možnosti LTE připojení je prý vhodný především pro milovníky multimediálního obsahu. Tablet obsahuje Android 5.0 Lollipop včetně pokročilých možností zabezpečení, 5MPx zadní fotoaparát a přední 2 MPx kamerku.

Interní paměť má kapacitu 16 GB (32 GB na microSD kartě). Zájemci si mohou tablet pořídit za 4 877 korun.

Byl pro vás článek přínosný?